Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Επαναπροκήρυξη απεργίας-αποχής από την ατομική αξιολόγηση και στάσεις εργασίας

Γ΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ                                 

ΤΑΫΓΕΤΟΥ 60, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ                                                                        

ΤΗΛ – ΦΑΞ: 210 2012013

g.elme.athinas@gmail.com

https://g-elme-a-athinas.blogspot.com/

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 61

31/03/2024

 

ΕΠΑΝΑΠροκήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από ΤΗΝ ΟΛΜΕ για την αποτροπή της ατομικής αξιολόγησης

 

Στις 30/03/24 πραγματοποιήθηκε η Γενική συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ στο οποίο συμμετείχε και η Γ΄ ΕΛΜΕ. Εγκρίθηκε ομόφωνα από 79 ΕΛΜΕ η εισήγηση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ για επαναπροκήρυξη απεργίας-αποχής από την ατομική αξιολόγηση. Θα σταλεί στα σχολεία άμεσα η απόφαση και το κείμενο για υπογραφές. Τονίζουμε ότι δεν υπογράφουμε κανένα άλλο κείμενο (ηλεκτρονικό ή έντυπο)  που αφορά στις φάσεις (Α1, Α2 και Β) της ατομικής αξιολόγησης.

 

Παράλληλα, το Δ.Σ. της Γ΄ ΕΛΜΕ προκηρύσσει στάσεις εργασίας μίας, δύο ή τριών ωρών που ξεκινούν από τη Δευτέρα 01/04/24 για όλο τον Απρίλιο (έως 26/4/2024), οι οποίες θα αξιοποιούνται κατά περίπτωση είτε όταν οι αξιολογητές προχωράνε σε κλείσιμο προπαρασκευαστικών ενημερωτικών συναντήσεων, είτε για την περίπτωση που ο Σύμβουλος ή ο Διευθυντής επιδιώξουν τη ζωντανή παρακολούθηση του μαθήματος προκειμένου να προχωρήσουν σε αξιολόγηση του/της συναδέλφου/ισσας.

 

Οι συγκεκριμένες στάσεις εργασίας, για όσους συναδέλφους/ισσες χρειαστεί να τις αξιοποιήσουν, θα καλύπτονται οικονομικά από το σωματείο. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώνουν άμεσα το Δ.Σ. της Γ΄ ΕΛΜΕ.