Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ

Γ΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ                                 

ΤΑΫΓΕΤΟΥ 60, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ                                                                        

ΤΗΛ – ΦΑΞ: 210 2012013

g.elme.athinas@gmail.com

https://g-elme-a-athinas.blogspot.com/

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 126

15/07/2024

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά, η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων. Απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι εργαζόμενοι για να μείνουν στη δουλειά τους. Έτσι βάζει τη σφραγίδα της στις απολύσεις των εργατών.

 

Να μην τους περάσει! Οι εργάτες να μείνουν στη δουλειά και στα σπίτια τους, στον τόπο τους!

 

Να δυναμώσει και άλλο η αλληλεγγύη. Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ δε θα μείνουν μόνοι τους.

 

Είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα και ετοιμαζόμαστε μαζί με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ για μεγάλο ξεσηκωμό, στην περίπτωση που προσπαθήσει η κυβέρνηση να διώξει τους εργαζόμενους από το εργοστάσιο.

 

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Ο αγώνας για την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ και τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, συνεχίζεται.

 

Να μην περάσουν τα εγκληματικά σχέδια της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους. Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ να μείνουν στη δουλειά τους και στα σπίτια τους.

 

Η Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και στις οικογένειές τους μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους. Στηρίζει την έκτακτη συγκέντρωση των εργαζομένων αύριο Τρίτη 16/07/24 στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος στις 12:00 το μεσημέρι.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ!