Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό

Γ΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ                                 

ΤΑΫΓΕΤΟΥ 60, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ                                                                        

g.elme.athinas@gmail.com

https://g-elme-a-athinas.blogspot.com/

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 147

04/10/2024

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ αλληλεγγύης στον ΛΑΟ ΤΗΣ ΠαλαιστινΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα. Η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από την κυβέρνηση του Ισραήλ, με την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, συνεχίζεται και έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα στον θάνατο και τον τραυματισμό εκατοντάδων χιλιάδων, στην πλειοψηφία τους αμάχων γυναικόπαιδων και τον ξεριζωμό εκατομμυρίων επιπλέον ανθρώπων που ζουν σε άθλιες συνθήκες στην ισοπεδωμένη Γάζα.

Σήμερα ο κίνδυνος γενίκευσης του πολέμου στη Μέση Ανατολή είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός, όπως δείχνουν οι μαζικοί βομβαρδισμοί στο Λίβανο και στη Υεμένη. Σ’ αυτές τις συνθήκες η κυβέρνηση βάζει τον λαό κυριολεκτικά στο στόμα του λύκου εμπλέκοντας τη χώρα μας ανοιχτά στον πόλεμο, αφού συνεχίζει να στέλνει πολεμικά πλοία, υλικά και προσωπικό σε πολεμικές αποστολές που δεν έχουν καμία σχέση με την ασφάλεια της χώρας μας.

Εκφράζουμε για άλλη μία φορά την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό απαιτώντας να σταματήσει η σύγχρονη γενοκτονία που συντελείται. Επίσης στους υπόλοιπους λαούς που εμπλέκονται στον πόλεμο χωρίς τη θέλησή τους. Οι λαοί θέλουμε να ζήσουμε σε έναν κόσμο χωρίς πολέμους, φτώχεια και ανεργία.

Η Γ΄ ΕΛΜΕ συμμετέχει στη συγκέντρωση αλληλεγγύης το Σάββατο 05/10/24 στις 14:00 στο Πάρκο Ελευθερίας.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ – ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!